Concert extraordinar de colinde la Piaţa Mare!

Atmosfera de basm a Târgului de Crăciun din Piaţa Mare va fi întregită sâmbătă seară de mesajul frumoaselor colinde şi cântece de crăciun interpretate de grupul vocal ACAPELLA, binecunoscut publicului sibian pentru concertele susţinute în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paşti. Evenimentul din acest an, intitulat  „LET IT SNOW”, îşi aşteaptă spectatorii începând cu ora 19 fix, la Piaţa Mare şi promite un concert antrenant de colinde și cântece de Crăciun în limbile română, engleză și germană.
În Piaţa Mare INTRAREA VA FI LIBERĂ!
De asemenea, la cererea publicului, concertul va avea loc și luni, 17 decembrie, de la orele 19.00, la Ramada Hotel, în sala Atrium unde locurile sunt limitate. Pentru rezervări vă rugăm să contactați Hotel Ramada la numarul de telefon 0269/235505 si/sau la adresa de e-mail: reservations@ramadasibiu.ro.

Programul concertului îi va purta pe cei prezenți, timp de 50 minute, în lumea copilăriei, cu colindele tradiționale românești, apoi vor fredona alături de Grupul Vocal Acapella câteva dintre cele mai cunoscute cântece de Crăciun!

Search