Parcul Sub Arini, baza sportivă pentru o zi

Pentru o zi, Sibiu Challenge transformă zona din fața stadionului într-o adevărată bază sportivă. Mâine, 8 iunie, începând cu ora 09:00, toți iubitorii sportului, indiferent de vârstă, vor avea, pentru o zi, un spațiu dedicat doar lor. Patru terenuri de baschet, un teren de tenis cu piciorul, patru mese de ping-pong, trei terenuri de fotbal, unul de handbal, două terenuri de volei, patru terenuri de badminton, un panou de escaladă, un teren de rugby, o zonă de sport extrem, una de camping, un spațiu de joacă pentru copii, un traseu de mountain bike, o zona de fitness, module pentru gimnastică și toate accesoriile sportive necesare.

Anul trecut, la prima ediție a evenimentului, 5000 de sibieni au acceptat provocarea lansată de Puma Club, făcând mișcare la Sibiu Challenge. La finalul zilei au fost contorizate aproximativ 2500 de înscrieri oficiale pentru zonele de joacă și alte 2500 de persoane care s-au înscris ulterior, după ce brațările pregătite inițial pentru participanți au fost epuizate. Cele mai populare zone de sport au fost cele de escaladă, fitness și activități pentru părinți și copii cu peste 300 de înscrieri oficiale pentru fiecare zonă în parte. Ele au fost urmate îndeaproape de zonele de baschet, atletism, rugby și volei.

“Este al doilea an în care oferim sibienilor cadrul perfect pentru a face mișcare. Sperăm să ne atingem obiectivul și în acest an și să atragem cât mai mulți participanți. Scopul evenimentului este acela de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunității sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor. Îi așteptăm așadar pe toți cei interesati mâine, în fața stadionului, să dăm un exemplu tinerelor generații și să facem sport” a declarat Adrian Bibu, organizatorul evenimentului

Sibiu Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și realizată în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Parteneri:  ANDU, UCM și Marquardt.

Credit foto: Ovidiu Matiu

Search