Aproape 6000 lei s-au strâns la Restaurantul Rubin pentru adăpostul Animal Life

Sub sloganul “Tu mănânci, iar noi donăm. Împreună putem contribui la finalizarea noului adăpost pentru animăluțele fără stăpân!”, Restaurantul Rubin din Sibiu a venit în sprijinul campaniei Animal Life, prin care se doreşte strângerea de fonduri pentru finalizarea adăpostului din zona Gușterița, destinat câinilor abandonaţi. Miercuri, 7 octombrie, toţi cei care au servit masa la restaurant au donat astfel contravaloarea mesei către acest proiect Animal Life. Evenimentul a fost un real succes, semn că oamenilor încă le mai pasă.

Animal Life le mulţumeşte tuturor celor care au răspuns pozitiv invitaţiei şi au ales să se bucure de o masă delicioasă la Restaurant Rubin, contribuind astfel în mod direct la finalizarea adăpostului: “Mulţumim din suflet echipei minunate de la Restaurantul Rubin şi artiştilor sibieni Radu Nechifor, Marius Tuță și Alex Petre, care au transformat o zi obişnuită de miercuri într-un eveniment extraordinar. Atmosfera a fost foarte plăcută, iar mâncarea excelentă, cu atât mai mult cu cât a fost servită cu mult drag pentru o cauză nobilă”, a declarat cu entuziasm Andreea Roseti, preşedintele Animal Life.

Susţinerea sibienilor a fost peste asteptări, restaurantul fiind rezervat complet pentru toată seara, iar  aproape 6000 de lei s-au strâns în total, din care se doreşte punerea unei noi ”cărămizi” la proiectul de suflet Animal Life.

Pe lânga masa servită, contravaloarea căreia fiind donată către adăpost, oamenii au făcut donaţii în valoare de 900 lei şi s-au bucurat de “socializarea” cu căţeii şi pisicuţele prezente pe terasa restaurantului pentru a-i întâmpina şi a le mulţumi pentru prezenţă.

Cei care doresc să sprijine acest proiect, sub orice formă,  sunt rugaţi să trimită un email pe adresa: animallife.ro@gmail.com.

Search