100 de concurenţi s-au aliniat duminică la startul MTB XC Challenge

A treia ediţie a concursului de mountain bike, MTB XC Challenge, s-a desfăşurat duminică, 28 iunie 2015, în Parcul Sub Arini din Sibiu. Competiţia, alăturată Festivalului Sibiu – Oraş Bike Friendly organizat de Tură în Natură, a reunit la start 100 de concurenţi din Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, pasionaţi de sportul pe două roţi, de la copii de 6 ani până la adulţi, atât fete, cât şi băieţi.

“A fost o altă ediţie de succes prin care am celebrat sportul în general şi ciclismul în special, îndemnând oamenii să facă mişcare în aer liber şi să îţi testeze abilităţile tehnice şi spiritul de competiţie într-o atmosferă de fair play şi bună dispoziţie.”, a declarat Răzvan Morariu din partea Tură în Natură.

Câştigătorii de la toate cele 6 categorii de concurs – “prichindeii” sub 10 ani, juniorii 10-14 ani, adolescenţii 14 -18 ani,  feminin open, masculin începători > 18 ani şi masculin avansaţi >18 ani – au fost premiaţi cu diplome, medalii, trofee şi premii din partea sponsorilor: bunătăţi de la Boromir şi vouchere de intrare la Aria Spa & Wellness.

Proiectul este organizat de Tură în Natură şi CAB Sport şi este susţinut de Andu, UCM, Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Supporter, Aria Sport, Sibiu 100 % şi Radio Impuls. 

Detalii despre traseu şi înscrieri la MTB XC Challenge găsiţi pe www.acceptaprovocarea.com şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Credit foto: Andrei Radoiu, Marius Miclea Photography.

Search