Un adevărat “festival al sportului” se desfăşoară sâmbătă în Parcul Sub Arini

Sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 10.00 dimineaţa, Parcul Sub Arini se transformă într-o arenă sportivă. Peste 20 de activităţi, coordonate de instructori sportivi specializaţi, vor putea fi practicate gratuit în faţa Stadionului Municipal pe zona de asfalt şi de iarbă.

Peste 20 de zone sportive într-o singură locaţie

Pe scena amplasată în faţa Stadionului Municipal se va desfăşura un adevărat “spectacol sportiv” menit să îi provoace pe participanţi la mişcare şi să anime atmosfera cu demonstraţii sportive. Pe lângă activităţile de fitness desfăşurate pe tot parcursul zilei, pe scenă vor urca de la ora 13.30 şi micii sportivi de la Terrasportika Sibiu cu un număr de activităţi cu bastoane şi tae bo juniors, iar de la ora 16.00, dansatorii profesionişti de la Cab Sport Dance School vor susţine o demonstraţie de dans sportiv şi o primă lecţie de dans pentru copiii pasionaţi de acest sport. În încheierea evenimentului, dansatorii de performanţă din partea Clubului Kolorat vor susţine pe scenă un show de street dance inedit.

“Ne propunem să prezentăm în faţa sibienilor cât mai multe sporturi şi cât mai multe alternative interesante de a face mişcare, pentru a-i determina astfel să îşi găsească sportul preferat şi să conştientizeze importanţa de a duce o viaţă activă. Sibiu Challenge a plecat, încă din 2012,  de la ideea de a reaminti oamenilor că sportul este esenţial pentru sănătate şi dezvoltare personală şi că există foarte multe alternative de a face mişcare în Sibiu, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Cluburile sportive invitate la eveniment şi instructorii specializaţi vin în întâmpinarea dumneavoastră cu asistenţă specializată, informaţii utile, tehnici sportive şi sfaturi pentru iniţiere în noi activităţi, iar demonstraţiile susţinute de sportivi de performaţă în faţa publicului sunt menite să inspire şi să prezinte modalităţi inedite de a face mişcare, cum este cazul show-ului de street dance, dans sportiv sau tae bo juniors.”, a declarat  Adrian Bibu, coordonatorul proiectului.

Aşadar, iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi între 10.00 şi 20.00 să ia parte la activităţile sportive preferate, la concursurile organizate pe fiecare zonă, şi, de ce nu, să încerce noi sporturi care li se par atractive, alegând dintre: fotbal, mini-fotbal, baschet, mini-baschet, escaladă şi tiroliană, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale pentru copii şi adulţi (karate, taekwon-do, kikboxing, judo, tae bo), dans sportiv, street dance, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru părinţi şi copii, skandenberg.


Activităţi sportive şi divertisment pentru copii

Special pentru copii, la Sibiu Challenge reiterăm ziua copilului. Pe lângă activităţile sportive, precum gimnastică, arte marţiale, minibaschet, mini fotbal, handbal, atletism şi fitness, copiilor li s-au pregătit o serie de surprise: dansuri, castele gonflabile, pictură pe faţă, jocuri şi concursuri distractive, swingball şi divertisment cu clovnul Buratino de la ora 14.00.  

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul: CAB Sport, GymboDance, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, FC Interstar, Arka Park, Al 6-lea Jucător, Terrasportika, EmiTT, Grey Projects, Printcenter şi Promo Management. Parteneri de eveniment: Marquardt, Andu, Boromir, Feleacul, Aria Sport, Tymbark, Tedi, Biteco, Sibiu 100 % şi Radio Impuls. 

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro sau pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Search