Sibiu Challenge te provoacă la mişcare. Iată ce sporturi poţi practica pe 6 iunie

Anul trecut, 5000 de oameni, iubitori ai sportului, au acceptat provocarea Sibiu Challenge. Anul acesta sunt aşteptaţi cel puţin la fel de mulţi pasionaţi de mişcare de toate vârstele, pentru a petrece o zi în aer liber, practicând un sport preferat sau iniţiându-se într-o nouă activitate.

Sibiu Challenge 2015 se va desfăşura pe data de 6 iunie în Parcul Sub Arini şi va pune la dispoziţia publicului larg peste 20 de zone sportive, coordonate de instructori specializaţi. O noutate a acestei ediţii este organizarea zonelor de skandenberg şi street dance. Mai mult, zona de escaladă, una dintre principalele atracţii ale evenimentului, va cuprinde pe lângă panoul de escaladare cu trei feţe şi un traseu de tiroliană, ideal pentru iubitorii de aventură în natură.

O altă zonă “fierbinte” a evenimentului va fi cea din perimetrul scenei amplasate în faţa Stadionului, unde echipa Gymbo Dance Sibiu îi va antrena pe sibieni în cadrul programului de fitness: zumba, step aerobic, kangoo Jumps, steel training, dance workshops. Tot pe scenă se va desfăşura un program de dans sportiv susţinut de Cab Sport Dance School şi o demonstraţie de tae bo juniors susţinută de sportivii Clubului Terrasportika.

Iată ce sporturi puteţi practica la Sibiu Challenge sâmbătă, de la ora 10.00 la 20.00: fotbal, mini-fotbal, baschet, mini-baschet, escaladă şi tiroliană, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale pentru copii şi adulţi, dans sportiv, street dance, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii, skandenberg.

“Vă invităm pe 6 iunie să acceptaţi provocarea Sibiu Challenge şi în acest an, ca împreună să conştientizăm importanţa practicării unui sport la orice vârstă, nevoia de a face mişcare pentru o viată sănătoasă şi, bineînţeles, să avem parte de o doză de distracţie în natură. ”, a declarat Dan Popescu, managerul sportiv al evenimentului.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul: CAB Sport, GymboDance, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, FC Interstar, Arka Park, Al 6-lea Jucător, Terrasportika, Grey Projects, Printcenter şi Promo Management. Parteneri de eveniment: Marquardt, Andu, Boromir, Feleacul, Tymbark, Tedi, Biteco, Sibiu 100 % şi Radio Impuls.

Search