Distracție maximă a micilor înotători la Cupa Serious Fun!

Micuții din clasele I-IV înscriși la prima ediție a Cupei Serious Fun la înot s-au descurcat de minune în bazin. Însă adevăratul spectacol a avut loc în tribune, unde colegii lor i-au susținut cu instrumente, stegulețe, pancarte și multă, multă bună dispoziție.

Prima ediție a Cupei Serious Fun la înot a avut loc în data de 8 aprilie, în complexul de natație Olimpia. Evenimentul a fost organizat în cadrul programului Săptămâna Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun”. În total, la concurs au participat reprezentanți ai 48 de clase de ciclu primar din Sibiu, clasele I-IV, susținuți din tribune de toți colegii lor.

Clasa I a fost cu cele mai multe emoții. Intimidate de numărul foarte mare de spectatori gălăgioși din tribune, fetițele au fost sprijinite de echipa de salvamari condusă de Adrian Gânju, care a înotat alături de micuțe câteva minute până când emoțiile au mai dispărut. Cea mai strânsă luptă a fost între elevii de clasa a III-a, unde din cea de-a treia grupă, două echipe au avut nevoie de departajare la baraj pentru a stabili echipa ce urma să meargă în finală. Și la clasa a II-a competiția a fost extrem de strânsă, fiind nevoie de vizionarea filmărilor și reconfirmarea arbitrilor pentru a stabili finaliștii.

„Atmosfera a fost mult mai călduroasă decât ne așteptam. Colegii din tribune s-au implicat la fel de mult ca cei din bazin iar victoria a fost a tuturor. Sperăm să se bucure de premiile câștigate iar anul viitor să îi revedem în bazin”, spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

Tinerii înotători au câștigat cursuri de echitație la Pensiunea Ghiocelul, plimbări cu bicicleta prin pădure sau cursuri alături de Cercetași precum și vouchere la cursurile Helen Doron English.

„Mulțumim sponsorilor Boromir, Feleacul, Tymbark precum și partenerilor AmRing, Happy Travel, Sibiul Vesel, Radio Implus, Whitesnakes și mai ales Inspectoratului Școlar, Bazinului Olimpia, Primăriei Municipiului Sibiu și Casei de Cultură a Municipiului Sibiu”, mai spune Andreea Petrescu.

CLASAMENT ” CUPA SERIOUSFUN”- EDITIA I – 2015

cls. I :

Locul I – cl I A – SC 20 Guran Darius si Florea Emilia, invatatoare Stoica Mariana

Locul II – cl I G – Onisifor Ghibu – Rotaru Silviu si Dancila Vanesa , inv. Calinoiu Alina

Locul III – cl I A- Sc 4 – Vecerdea Radu si Faraon Alisia , inv. Han Gabriela

 

cl a II-a : 

Locul I – cl a II-a A, Colegiul National „ O. Goga” , Dutu Sebastian si Pilica Denisa , inv. Cristea Claudia

Locul II – cl a II -a G, Onisifor Ghibu, Turcu Raul si Hodorogea Maria, inv. Bunea Simona

Locul III – cl a II-a E, Scoala Gimnaziala” Nicolae Iorga”, Ciovica Ianis si Timofte Ana,                          inv. Cretu  Anamaria

 

cl a III-a :

Locul I – cl a III-a A, sc 20 , Comsa Darius si Dinca Alexandra, inv. Cartau Simona

Locul II – cl a III-a B , Sc. Gimnaziala Nr 18,  Florea Catalin si Costache Maia, inv. Kurmes Claudia

Locul III – cl a III-a E, sc. 15 , Paraipan David si Georgescu Alexia, inv. Henriette Guib

 

cl a IV-a:

Locul I – cl a IV –a A, Sc. Gimnaziala Nr 18, Chitoiu Robert si Ispas Andreea, inv. Geamanu Elena

Locul II – cl. a IV-a B , Sc 4, Bîrsan Sorin si Sîrbu Sara, inv. Iaschevici Anamaria

Locul III – cl a IV –a B, Sc. Gimnaziala Nr.18, Tichindelean Lorenzo si Iridon Mara, inv. Hulea Roxana

Search