Dennis Krauweel – antrenorul campionului K1, Rico Verhoeven – prezent la Sibiu

În perioada 4-5 aprilie 2015, Sala Transilvania din Sibiu a găzduit dublul eveniment extraordinar dedicat performanţei în taekwon-do: Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Juniori II şi III Sibiu 2015 şi TKD Champions League. Evenimentul TKD Champions League, aflat la cea de-a treia ediţie, a presupus organizarea de competiţii sportive între cei mai buni seniori din România; în urma celor patru probe dificile de tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale, a fost desemnat “Campionul Absolut” în taekwon-do pe anul 2015.

La invitaţia Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F., celebrul antrenor de kickboxing, Dennis Krauweel, a sosit sâmbătă, 4 aprilie, în vizită la Sibiu, asistând cu interes la desfăşurarea evenimentului TKD Champions League. Renumitul antrenor olandez, Dennis Krauweel, este preşedintele şcolii de kickboxing SuperPro Sport Center Olanda şi antrenorul celebrilor campioni la kickboxing, Albert Kraus şi Rico Verhoeven.

Dennis Krauweel este o personalitate celebră  în lumea kickboxing-ului, o prezenţă remarcabilă la cele mai importante gale de kickboxing din lume. Însoţit de Alex Baciu, preşedintele SuperPro Team România,  Krauweel a urmărit cu interes competiţiile de la Sala Transilvania, admirând talentul şi tehnica sportivilor intraţi în competiţie.

Mai mult, antrenorul a fost invitat vineri seara să susţină un seminar de kickboxing la sala de antrenament Puma Club, în cadrul căruia, sportivii clubului au avut ocazia unică de a exersa şi de a învăţa tehnici de luptă de la un antrenor de talie mondială.

„Cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Federaţiei, ne-am propus să invităm la evenimentele noastre cât mai multe personalităţi din lumea sportului naţional şi mondial. Vizita lui Dennis Krauweel este prima dintr-un lung şir de întâlniri de acest gen, menite să ducă la o dezvoltare şi promovare a taekwon-do-ului românesc.”, a declarat Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F.

Search