S-a deschis Targul Tradițional de Paști la Sibiu

In perioada 03 – 13 Aprilie 2015 , in Piata Mica din Sibiu , va avea loc prima ediție a evenimentului „Târgul Tradițional de Pasti din Sibiu”, organizat de Sc Be Creative Srl.

Spații de joaca ,jocuri interactive si ateliere de creație pentru copii , negustori care isi vor expune spre vânzare produsele tradiționale , dar si un țarc cu mielușei vor transforma Piata Mica a Sibiului timp de 10 zile intr-un adevarat târg tradițional.

Din cadrul evenimentului nu va lipsi nici personajul mult îndrăgit copiilor ( Iepurașul ) , care va imparti cadouri celor mici.

Zilnic intre orele 09 – 21:00 , căsuțele ocupate deja de comercianți vor fi deschise spre deliciul celor care aleg sa isi faca cumpărăturile pentru perioada de Paste .

De la elemente decorative specifice perioadei pascale la dulciuri pentru copii , toate acestea se găsesc spre vânzare in cadrul primei ediții a Târgului Tradițional de Pasti din Sibiu.

Pentru cei care aleg sa faca o plimbare prin centrul istoric al Sibiului , dar si pentru cei care inca nu au avut curiozitatea de a participa la un astfel de eveniment , sunt așteptați la Targul Tradițional de Paste din Sibiu , intrucat este singurul eveniment din Sibiu care cuprinde tematica sărbătorilor pascale.

Search