În căutarea “campionului absolut”… TKD Champions League revine la Sibiu

Sibiul este din nou gazda unui eveniment sportiv dedicat performanţei  în taekwon-do. În data de 4 aprilie 2015 se va desfăşura la Sala Transilvania din Sibiu cea de-a treia ediţie a evenimentului TKD Champions League. Prin intermediul acestui eveniment se doreşte premierea celui mai bun luptător de taekwon-do din ţară, mai exact descoperirea “campionului absolut” în taekwon-do.

Ediţia de anul trecut a adus pe ringul de competiţie 15 seniori cu centura roşie şi neagră din întreaga ţară, iar în urma celor patru probe grele de concurs, a fost desemnat campionul absolut pe 2014 în persoana sportivului Sabin Ţaţu din partea Clubului Sportiv West Team Oradea, totodată câştigătorul ediţiei precedente a evenimentului.

Competiţia se va axa şi anul acesta pe patru probe de concurs cu un drag de dificultate ridicat: tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale, urmând ca fiecare participant să treacă prin aceste probe pentru a puncta în clasamentul final. Astfel, cel mai bun dintre sportivi, cel care va trece cu succes toate încercările puse la cale de organizatori, va fi premiat şi va primi titulatura de “campionul absolut” în taekwon-do.

Condiţiile înscrierii în concurs sunt următoarele: sa fie seniori, de sex masculin, cu minimum centura roşie la taekwon-do (gradul 2 Gup).

Concomitent cu desfăşurarea acestui eveniment, va avea loc şi Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Juniori II şi III, dedicat micilor luptători. Evenimentul este organizat de PUMA Club, şi se află înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu. Evenimentul este inclus în Calendarul competiţional al Federaţiei Române de Taekwon-do şi este sprijinit strategic de Federaţia Română de Taekwon-do.

Video de la ediţia 2014: https://www.youtube.com/watch?v=1M1gcfeYm-0

Search