Rezultate excelente pentru PUMA Club Sibiu la Campionatul Naţional de Taekwon-do de la Petroşani

Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF Juniori şi Seniori s-a desfăşurat în perioada 27 februarie – 1 martie 2015 la Petroşani, cu participarea a 20 de cluburi sportive din întreaga ţară, respectiv peste 150 de sportivi. Lotul PUMA Club, sub îndrumarea antrenorului Alin Lazurca a participat cu succes la acest campionat, obţinând următoarele rezultate:

Seniori

– Dani Marginean, locul 2 proba tull 

– Petru Borz, locul 3 proba luptă

Juniori

– Emanuel Matei, locul 1 proba tull  şi  locul 2 proba luptă

– Marius Dancu, locul 2 proba luptă, locul 3 proba spargeri forta şi locul 3 proba tull

– Emanuelle Muntean, locul 2 proba tull

 

La probele pe echipe, sportivii PUMA Club au ocupat locurile 2 şi 3 pe podiumul de premiere:

– Marius Dancu şi Emanuel Matei – locul 2 la lupta tradiţională

– Emanuel Matei, Marius Dancu, Robert Poroşniuc şi Alexandru Filipescu –locurile 2 şi 3 la probele de luptă şi spargeri – forţă

În total, sportivii PUMA Club s-au întors la Sibiu cu 11 medalii, pe care le-au adaugat cu mândrie la portofoliul impresionant obţinut de-a lungul anilor.

Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF Juniori şi Seniori, organizat de Clubul Pantera Neagră Petroşani cu susţinerea Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, este prima competiţie majoră pe anul 2015 şi deschide cu succes şirul evenimentelor sportive din domeniul Taekwon-Do-ului. Sportivii de la PUMA Club ne-au făcut încă o dată mândri că suntem sibieni, dovedindu-şi talentul şi calităţile în artele marţiale.

PUMA Club se pregăteşte intens pentru urmatoarele  două evenimente majore pe care le organizeză şi la care participă cu o parte dintre sportivi. Este vorba de Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Juniori II şi III Sibiu şi Taekwon-do Champions League, programate a se desfăşura între 4 şi 5 aprilie 2015 la Sala Transilvania din Sibiu.

Search