Sportivii români au făcut senzație la gala KUNLUN FIGHT din China

Alex Baciu, managerul sportiv al secției de Kickboxing a PUMA Club-SuperPro Team și președinte al SuperPro Team România, se află în China la turneul KUNLUN FIGHT în calitate de antrenor, alături de cei doi sportivi români:  “Vikingul” Amansio Paraschiv (Paraschiv Amansio ” The Viking „) și „Hiena”  Daniel Corbeanu (Corbeanu Daniel Official).

Cei doi sportivi români, participanți în cadrul unuia dintre cele mai mari turnee din lume, KUNLUN FIGHT, care cuprinde evenimente urmărite de peste 100 milioane de telespectatori, s-au impus prin KO la debutul lor în China, făcând senzație printre luptătorii prezenți.

 „Vikingul” Amansio Paraschiv a reușit performanța extraordinară de a câștiga ambele întâlniri din turneul de 4 la categoria mijlocie (-70 kg), impunându-se prin KO R2 în fața titratului spaniol, David Calvo și mai apoi, tot prin KO R2 împotriva chinezului Kong Lingfeng. Prin performanța sa, Paraschiv s-a calificat în marea finală de 16 a turneului KUNLUN FIGHT,  din care au fost deja eliminate nume sonore precum: Andy Souwer sau Murthel Groenhart.

La randul său, „Hiena” Daniel Corbeanu a avut nevoie de mai puțin de o repriză pentru a-l opri printr-un spectaculos KO de genunchi pe favoritul publicului, chinezul Wu Xiaobei.  În următoarele gale KUNLUN FIGHT, Corbeanu va avea șansa să se califice în finala de 16, a turneului, care a atras cei mai buni luptători din lume prin premiile considerabile puse în joc.

Atât publicul, cât și organizatorii au fost impresionați de prestația românilor, aceștia împreună cu Alex Baciu, fiind invitați să ramană în Guangzhou China încă 4 saptămâni, pentru pregătire și schimb de experiență în compania celor mai buni luptatori chinezi. 

KUNLUN FIGHT este un turneu internațional de Kickboxing și MMA desfășurat în China, la care participă unii dintre cei mai buni luptători din lume. Cei doi sportivi români, antrenați de Alex Baciu, managerul sportiv al secției de Kickboxing PUMA Club-SuperPro Team, vor susține câte un superfight luna viitoare, în următorul eveniment KUNLUN FIGHT.

Iubitorii Kickboxing-ului sunt așteptați la cursurile organizate de PUMA Club în colaborare cu vestita școală de Kickboxing SuperPro Team, de luni până vineri, de la ora 20.00, antrenor Alin Bălașa/Adrian Bibu. Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/pages/PUMA-CLUB-Kickbox/594473510682174

Search