Get United, petrecerea care deschide sezonul la Arena Platoș, Păltiniş

Sâmbătă seară începe un nou sezon în resortul de ski și snowboard Arena Platoș. Ca în fiecare an, sezonul începe cu un mega-party iar anul acesta, invitații speciali sunt DJ Sauce și DJ K-LU. Petrecerea va avea loc într-un cort special amenajat în continuarea apres-ski-ului și va începe în jurul orei 22 cu Cris, DJ-ița care va deschide seara.
           

Ca de fiecare dată, Arena Platoș pune la dispoziție transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la ora 21 și la ora 22:30 și vor reveni la 2, 3 și 4 a.m. În cazul în care vor exista mai multe solicitări decât locurile prevăzute cursele se vor suplimenta. Locul în microbuz poate fi rezervat prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse dus sau întors este de 13 lei. Stațiile din care poate fi luat microbuzul sunt: Casa Luxemburg (Piața Mică), BRD Gară (Str. General Magheru), Parcare „Sala Thalia”, Parcare Hotel Ibis, Hotel Golden Tulip
Parcare Sala Transilvania (Terasa Play Off), Cimitir, Rășinari, ARENA PLATOȘ, Hotel Hohe Rinne Păltiniș.
           

Instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale sunt pregătite iar în funcție de condițiile meteo, de gradele din termometru, vor începe să lucreze la foc continuu. În ultimele luni, la Arena Platoș a fost montată o nouă instalație de transport pe cablu, un telescaun, ce va funcționa în paralel cu linia principală de teleschi pentru a decongestiona cozile în momentele de vârf.

Search