Kickboxing-ul sibian în plină ascensiune

Sportivii PUMA CLUB – SUPERPRO TEAM, de la secția de Kickboxing, au luat parte pe 4 noiembrie 2014 la Cupa “Knockout” de la Brașov, unde au obținut rezultate foarte bune. Sub conducerea antrenorului Alin Bălașa, 7 sportivi cu vârste cuprinde între 12 și 25 de ani au participat la gala semi-profesionistă desfășurată la Brașov.

Dragomir Eugen, 20 de ani, concurent la categoria 70 kg, a făcut meciul serii în cadrul galei de kickboxing, impunându-se spectaculos în fața adversarului.  Debutantul Croitoru Nicolae, 20 de ani, a reușit o performață deosebită la categoria 70 kg, învingându-și adeversarul prin knockout în primele minute celei de-a doua reprize. Sportivul Cosmin Cornea, 20 de ani, a participat la categoria 115 kg, Vlad Alexandru, 25 de ani, la categoria 110 kg. Ambii  sportivi s-au descurcat foarte bine având în vedere experiența deținută până în prezenți, însă au fost surclasați la puncte de adversarii veniți din partea clubului sportiv bucureștean a lui Sora, sportivi mult mai experimentați.

Cel mai tânăr sportiv al echipei PUMA Club – SuperPro Team, Pop Andrei, la cei 12 ani ai săi, a jucat un meci excelent, câștigând la puncte la categoria de 50 kg. Tot la această categorie a participat și Cătălin Ilie, 24 de ani, care a pierdut la puncte, experiența adversarului său spunându-și cuvântul. 

La cei 22 de ani ai săi, Munteanu Ionuț a intrat în ring la categoria 75 kg și, deși acesta a fost primul meci al său, a reusșit să își domine oponentul și să obțină o victorie la puncte.

Sportivii PUMA Club – SuperPro Team sunt antrenați la sala PUMA Club din Sibiu de către Alin Bălașa, care s-a declarat foarte mulțumit de performanțele sportivilor săi.  

“Sunt foarte mândru de sportivii mei, s-au descurcat excelent, mai ales că majoritatea dintre ei sunt debutanți, la primele lor meciuri. Sunt sportivi talentați, cărora le prevăd un viitor strălucit în Kickboxing, cu precădere lui Andrei Pop, care are doar 12 ani și un început de carieră sportivă promițător. Sâmbăta aceasta, pe 8 noiembrie, am participat la o nouă gală de renume la Călimănești, jud. Vâlcea –“Confruntarea Marilor Orașe”, unde am obținut 4 medalii de aur de care suntem foarte mândri.  Am participat la aceasta gală cu sportivii PUMA Club – SuperPro Team la meciuri de MMA și Kickboxing: Satmari Andrei, Satmari Alin (categ. 45 kg) și Paul Neagu ( categ.64 kg)”, a declarat antrenorul Alin Bălașa.

Search