BE CREATIVE – Festivalul Național Studențesc de Modă Și Design Vestimentar 2014- ediția III.

Festivalul de modă și design Be Creative, dedicat tinerilor absolvenți de design din întreaga țară, a ajuns la a 3-a ediție. Pe 5 si 6 septembrie 2014  veți avea ocazia de a admira la Sibiu talentul tinerilor absolvenți care vor concura pentru titlul de “cel mai creativ tânăr designer din Romania.” Festivalul va avea loc în frumoasa curte interioara a Muzeului National Brukenthal.

Be Creative Fashion Festival a reprezentat, încă de la prima ediție, o platformă de lansare și de promovare a designerilor în industria extrem de competitivă a modei. Un juriu de specialitate va recompensa originalitatea și îndrăzneala, dar și coerența la nivel de execuție a conceptelor prezentate. Alături de tinerii designeri aflați în competiție se vor afla la Sibiu și nume deja consacrate în lumea modei: Carmen Secareanu, Atelier 109, Andra Clițan, Razvan Firea și Elena Perseil, într-un gest de prețuire și susținere a celor aflați la început de drum.

Evenimentul găzduiește și un concurs de modele, aspirantele la acest titlu fiind așteptate la castingul organizat la Casa de Cultură a Studenților, vineri, 5 septembrie, începând cu ora 12.00.

Va invităm la Sibiu pentru a petrece un week-end special, dedicat viitoarelor nume mari din lumea modei. Pentru mai multe informații, va rugăm să contactați organizatorii acestui eveniment.

http://www.becreativefest.com/

https://www.facebook.com/becreativefest

Search