Focus Sibiu prezintă în premieră şi o secţiune multimedia anul acesta

După cinci ani în care Silvana Armat, Sebastian Marcovici și invitații lor au prezentat anul cultural, social și evenimentele din Sibiu în fotografii a venit timpul ca întreg conceptul acestei expoziții să fie dezvoltat într-o direcție firească. Expoziția Focus Sibiu devine multimedia începând cu acest an. „Este un pas pe care ne-am dorit dintotdeauna să îl facem. Secțiunea video a expoziției va fi dezvoltată și în sesiunile de workshop pe care le vom organiza de-a lungul acestui an. Cred că este o completare foarte fericită pentru conceptul expoziției noastre”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

            Secțiunea video va fi realizată de Bogdan Brylynski și va cuprinde în imagini majoritatea evenimentelor culturale și sportive ce au avut loc în anul 2013. Sistemul expozițional creat anul trecut pentru expunerea fotografiilor va fi completat astfel, anul acesta, cu cinci panouri multimedia care vor rula filmul rezumat al anului 2013. Cele cinci panouri multimedia vor avea o înălțime de 1.70 metri și vor păstra linia de design a panourilor expoziționale iluminate din interior.

            Focus Sibiu este un rezumat în imagini a celor mai importante evenimente culturale, sociale și de presă ce au avut loc în anul precedent. Silvana Armat și Sebastian Marcovici vor prezenta cele mai bune 100 de fotografii ale anului precedent într-o expoziție ce va fi găzduită de Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu în perioada 3 – 27 aprilie. Ediția din acest an va aduce și o nouă secțiune, cea de reportaj de presă. Fiecare dintre cei doi artiști fotografi vor prezenta un fotoreportaj de șase fotografii alb-negru.

            Expoziția Focus Sibiu va putea fi vizitată în perioada 3 aprilie – 27 aprilie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe www.focussibiu.ro sau pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

 

Focus Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu, cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri: Getica OOH, Nikon România, Plastic Pro, Print ATU, Sibiu Media Center.

Search