Sportivii PUMA Club Sibiu s-au întors medaliaţi de la Oradea

Sportivii PUMA Club ne fac mândri şi anul acesta, obţinând rezultate de excepţie în cadrul competiţiilor din domeniul taekwondo-ului la care participă. Calendarul competiţional al Clubului PUMA pe anul 2014 a fost stabilit încă de la începutul anului, iar primul eveniment la care au luat parte sportivii PUMA a fost Campionatul Naţional de Taekwondo I.T.F. pentru Junior I şi Seniori, desfăşurat la Oradea în perioada 21-23 februarie 2014.

La eveniment au participat aproximativ 127 de sportivi din partea celor mai importante cluburi sportive de taekwondo din ţară. Concursul a fost organizat de către Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea şi Federaţia Româna de Taekwondo ITF, fiind adresat doar sportivilor legitimati cu grad minim 8 gup (centura galbena), care au concurat în probele de tull, luptă, spargeri forţă, tehnici speciale şi luptă tradiţională.

Lotul sportiv al Clubului PUMA a fost compus din 6 sportivi afiliaţi, un senior şi cinci junior, între care patru băieţi şi o fată. Timp de trei zile, sportivii PUMA au luat parte la competiţiile din cadrul evenimentului, obţinând, aşa cum ne-au obişnuit rezultate foarte bune:

Matei Emanuel          – Locul I la proba de Lupte

                              – Locul III la proba de Tull

                              – Locul III la proba de Luptă tradiţională

Dancu Marius            – Locul II la proba de Tull

                              – Locul III la proba de Luptă tradiţională

Muntean Emanuelle – Locul III la proba de Luptă

Filipescu Alex            – Locul II la proba de Luptă

“Anul acesta ne pregătim intens pentru a lua parte la cele mai importante evenimente sportive din domeniul taekwondo-ului, atât naţionale, cât si internaţionale. Vom lua parte, cu un lot de 10-15 sportivi afiliaţi, la Taekwon-Do Champions League 2014 din Sibiu, pe care îl şi organizăm în cadrul Clubului, pentru a ne pregăti participarea la următoarele evenimente majore: Cupa Internaţională de Vară la Taekwon-Do de la Oradea, Cupa Europei la Taekwon-Do de la Budapesta şi Cupa României la Tekwon-Do de la Baia Mare”, declară Ciprian Banea, secretarul general PUMA Club.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.pumaclub.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PUMACLUB.

Search