Maestrul Beligan predă sibienilor „Lecţia de violon­cel” pe 4 martie!

Maestrul Radu Beligan vine marţi, 4 martie, ora 19, să predea sibienilor „Lecţia de violon­cel” de pe scena Casei de Cultură a Sin­dicatelor din Sibiu! Spectacolul „Lecţia de violon­cel”, prezentat de Teatrul Metropolis din Bucureşti, a fost scris special de Mona Radu pentru maestrul Beligan „un feno­men în teatrul românesc”, după cum l-a considerat regizorul Felix Alexa.

În distribuţie îi puteţi vedea gravitând în jurul marelui actor Radu BELIGAN pe Lamia BELIGAN (fiica maestrului), Marius MANOLE, Tania POPA / Rodica IONESCU.

Asistent regie: Cristina GIURGEA
Scenografie: Nina BRUMUŞILĂ

Durata: 1h 45min
Pret bilet: 100 RON

Biletele se pot achiziţiona zilnic între orele 11-16.30 de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

„După 20 de ani de căsnicie, Eva (Lamia Beligan), o fostă vedetă de film, trăieşte suspiciunea că soţul ei, politicianul George Popa (Radu Beligan), îi este infidel. Rănită profund în orgoliu, participă la un casting unde obţine un rol într-un film american, dar pentru interpretarea lui, ea trebuie să înveţe să cânte la violoncel doar în trei luni. În felul acesta, îl cunoaşte pe tânărul profesor Radu Manoliu (Marius Manole), care este însurat cu Gabi (Tania Popa/Rodica Ionescu) şi au doi copii.

Dacă la început profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se îndrăgosteşte de acesta, şi fără scrupule îl seduce, negândindu-se la consecinţele care nu întârzie să apară. Despre alegerea Evei, între rolul pe care şi-l doreşte cu disperare, bărbatul de care s-a îndrăgostit şi actualul soţ, veţi vedea în comedia Lecţia de violoncel.”

Search