Sportivii PUMA Club s-au întors medaliaţi de la Cupa României

Sportivii PUMA Club ne reprezintă cu mândrie la competiţiile naţionale şi internaţionale din domeniul Taekwon-Do-ului.

În perioada 15-17 noiembrie 2013, membrii Clubului au participat la Baia Mare la Cupa României la Taekwon-Do I.T.F. 2013, unde au obţinut performanţe deosebite, aşa cum ne-au obişnuit. Cei 6 seniori, 3 juniori şi 12 copii s-au întors la Sibiu învingători, aducând acasă 12 medalii de aur, 8 medalii de argint şi 5 medalii de bronz. Lotul de copii a fost declarat “Campionii României”, întrucât a obţinut locul I, în clasamentul general al competiţiei, cu cele mai multe medalii de aur.

Nici seniorii nu s-au lăsat mai prejos, obţinând Locul I la lupte echipe seniori. Echipa de seniori a fost compusă din membrii consacraţi ai Clubului: Adrian Bibu, Ciprian Banea, Dani Mărginean, Radu şi Vlad Buştiuc, Dani Borcea, antrenaţi cu entuziasm de Alin Lazurca.

De reţinut faptul că, Cupa României la Taekwon-Do I.T.F. reprezintă al doilea mare concurs naţional în domeniu, ca importanţă, după Campionatul Naţional de Taekwon-Do. În cadrul competiţiei s-au desfăşurat probe de luptă, tull, spargeri forţă şi tehnici speciale, pe diferite categorii de vârstă, de la 6 la 35 ani.

“De-a lungul timpului, sportivii noştri de la PUMA au participat şi au obţinut performaţe remarcabile în cadrul Campionatelor Naţionale de Taekwondo la care au luat parte. Printre performaţele obţinute se numără: în 2010 Locul 1 pe echipe în cadrul Cupei României, iar în 2011 şi 2012 copii au devenit campionii României la Taekwondo, ocupând prima treaptă a podiumului. Nici în 2013 nu ne-am lăsat mai prejos, obţinând două titluri importante: Locul I lupte echipe seniori şi Locul I în clasamentul general pentru copii în cadrul Cupei României, un concurs bine organizat, pentru care ne-am pregatit două luni de zile pentru a putea obţine rezultatele dorite. Si se pare ca am reuşit ceea ce ne-am propus.”, declară Ciprian Banea, secretarul general PUMA Club.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.pumaclub.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PUMACLUB.

Search