Festival de Dans în weekend la Sibiu!

Festivalul studenţesc de dans aduce în acest weekend pe scena Casei de cultură a sindicatelor din Sibiu, opt genuri de dans, de la modern, până la dans clasic, contemporan, show-revue, jazz-dance, street-dance, caracter şi show dans sportiv.

Vineri 8 noiembrie, în prima zi a festivalului, începând cu ora 19.00, studenti dansatori din intreaga tara se intrec in cadrul unui concurs structurat pe patru sectiuni: Modern, Contemporan, Show-revue si Caracter.

Sâmbătă 9 noiembrie, cea de-a doua zi a festivalului, este rezervata spectacolelor de dans care pot fi prezentate fie de companii profesioniste, fie de companii de amatori.

Sibiu Dans este un proiect care înlesneşte schimbul cultural şi de experienţă artistică între tineri dansatori din ţară şi străinătate prin organizarea unui festival – concurs internaţional de dans dedicat atât formaţiilor studenţeşti de amatori, cât şi pentru viitorii profeşionişti. Spectacolele ce vor fi prezentate în afara concursului sunt susţinute de companii de dans din ce aparţin universităţilor care au facultăţi de coregrafie şi caselor de cultură ale studenţilor. Coregrafi cunoscuţi din ţară şi străinătate vor organiza o serie de ateliere de dans şi improvizaţie scenică.

Vezi galeria foto AICI

Search