DOMINO, două piese proprii la Recycling Rocks!

Recent întorși de la Viena unde au susținut un concert la Ambasada României în Republica Austria pentru reprezentaţii comunităţii româneşti din această țară şi a unor importanţi parteneri austrieci ai Ambasadei, trupa sibiană DOMINO va cânta la sfârșitul acestei săptămâni alături de CARGO la „Recycling Rocks!”, un proiect de informare și conștientizare a populației privind importanța protejării mediului. Este cel de-al 8-lea concert pe care trupa îl susține în acest an la doar zece luni de la lansare.

Catalogat încă de la debut drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu, din ultima perioadă, trupa DOMINO și-a început parcursul artistic în luna ianuarie a acestui an tot în Viena, reprezentând România la Târgul Internațional de Turism. După acest prim concert, formația a urcat pe scena mai multor festivaluri din țară: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj și altele.

 

Combină țambalul cu tobele

DOMINO reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rockului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

 

Surpriză pentru fanii sibieni

Setlist-ul pregătit pentru concertul de sâmbătă din Piața Mică va include și două piese creație proprie DOMINO, “Song for Doina” și “Ai-ța!”, pe care sibienii le vor asculta în premieră. Pe lângă acestea, așa cum și-au obișnuit deja fanii, Romulus Cipariu, Valentin Oancea și Sebastian Marcovici vor prezenta viziunea lor asupra unor piese arhicunoscute din folclorul românesc: Salcâmii, Dorul și Vinul Ghiurghiuliu dar și reorchestrări pentru “cunoscători” de la Jet, Queens of The Stone Age și Muse.

 

Recycling Rocks!

„Recycling Rocks!” este un proiect inițiat de Asociația Română pentru Reciclare și Primăria Municipiului Sibiu cu ocazia inaugurării Centrului de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) din Sibiu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 19:00, în Piața Mică. După concertul DOMINO va urca pe scenă trupa CARGO.

Search