Piața Mare acoperită de un cort gigant. Se apropie Cibinfest

Astăzi va fi ridicat cel mai mare cort amplasat vreodată în Piața Mare din Sibiu. În următoarele trei zile structura va fi echipată corespunzător pentru a găzdui cea de-a treia ediție „Cibinfest”. Pentru structura gigant cu o lungime de 60 de m, lățime de 40 m și o înălțime de 11 m, a fost mobilizată o echipa de 30 de oameni pregătiți de Losberger, producătorul numărul 1 în lume în materie de construcții modulare din aluminiu. După finalizare, construcția va găzdui zilnic aproximativ 3.000 de oameni veniți în Piața Mare cu un singur scop, acela de a se simți bine.

Mii de oameni, prieteni sau persoane care se vor vedea pentru prima dată cu prilejul Cibinfest, vor petrece împreună, timp de patru zile, alături de formațiile Die Spatzen 2000 și Desperado. La atmosfera frumoasă creată de fiecare dată va contribui și faptul că structura care va găzdui ediția din acest an nu are nici un stâlp de susținere în interior. Acest detaliu tehnic reprezintă și ingredientul principal al stării de spirit create în jurul Cibinfest, oameni provenind din medii sociale diferite, veniți într-un spațiu imens, cu un singur scop: să se simtă bine.

Pentru confortul participanților, în interiorul cortului va fi montată o podină și vor fi amplasate 300 de mese de berărie. Tavanul cortului va fi decorat cu 3.000 de mp de pânză colorată și candelabre decorate.

Anul acesta mesele pot fi rezervate online

Datorită cererii foarte mari de anul trecut, organizatorii vor implementa anul acesta un sistem de rezervare online a meselor din interiorul cortului. Locurile pot fi reținute în fiecare zi, de la ora 18:00. Rezervările se fac online, pe site-ul eventim.ro, până in data de 24 septembrie ora 23:59, pentru grupuri organizate de 8 – 10 persoane.

Cibinfest-ul din acest readuce în Piața Mare parcul de distracții cu atracțiile mecanice specifice, concerte în fiecare seară, delicatese culinare, târg de toamnă și multe surprize. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 – 29 septembrie.

Cibinfest este un eveniment organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus. Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau pe pagina de https://www.facebook.com/cibinfest

Search