Sălile de sport din Sibiu ies în stradă!

Cei mai buni instructori vin in 21 septembrie la Sibiu!

La inceput de toamna, Sibiul devine pentru o zi cel mai important punct de reper pentru persoanele pasionate de miscare, pentru instructorii sportivi din toata tara dar si pentru cluburile sportive si firmele ce activeaza in domeniul wellness-nutritie.

Pentru prima data in istoria sa moderna, Sibiul gazduieste in data de 21 septembrie ”Festivalul Sportului”, un eveniment ce isi propune sa promoveze la scara larga miscarea si stilul de viata sanatos si care aduce inca de la prima editie tot ce este mai bun si mai nou in domeniu.

Zeci de instructori vor urca pe cele trei scene amplasate in Piata Mica si ii vor provoca pe sibieni sa incerce gimnastica aerobica, Bokwa®, Kangoo Jumps, Rebound (aerobic pe trambulina), Steel Training, Steel Tonic, Steel Combat, Tae Bo, spinning (ciclism staţionar), step aerobic sau Zumba®. Pentru cei mici organizatorii au pregatit programe atractive, amuzante, sustinute de instructori specializati, care vor reusi cu siguranta sa le stârneasca interesul pentru miscare si alimentatie sanatoasa. Si pentru viitorii sau proaspetii parinti vor exista standuri dedicate, cu informatii legate de nutritie si activitati sportive ce pot fi practicate pre şi post natal, iar cei interesati de produse naturale şi biologice vor gasi standuri ale producatorilor locali si zonali.

            Va fi o zi cu 10 ore de miscare, un eveniment care ”va muta” in aer liber salile de sport din Sibiu si care le va oferi vizitatorilor ocazia sa afle direct de la experti  informatii de calitate legate de fitness, nutritie si viata sanatoasa.

Printre invitatii speciali ai  acestui eveniment se numara Fernando Gorini, (creator al programelor Steel), Rustam Haceaturov (coordonatorul programului Bokwa® pentru România), Cristian Margarit (expert in nutritie) si  Valentin Bosioc, unul dintre cei mai apreciati  antrenori de fitness din România. 

Festivalul Sportului din Sibiu va fi cu siguranta o actiune demna de marcat pe harta sportului din România iar organizatorii spera ca acesta sa ajunga in câtiva ani un element de referinta la nivel european.

Evenimentul este organizat de Adegym si AIOS (Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu) si este cofinantat de Primaria Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Search