Trofeul multrâvnit de artiști la Media Music Awards!

Alex Velea şi Smiley, ca și toți ceilalţi artiștii români care au lansat hituri în ultimul an se vor lupta pe 19 septembrie, la Sibiu, pentru a câștiga unul din premiile Media Music Awards.

Mult râvnitele trofee sunt confecționate în totalitate din cristal, au fiecare 35 de centimetri înălțime, o greutate de 2 kilograme și sunt inscripționate cu sigla evenimentului și cu numele categoriei de care aparțin.
Producția lor a durat aproape o lună, iar în seara galei din 19 septembrie vor fi aduse în Piața Mare a Sibiului într-un seif special menit să le protejeze împotriva șocurilor.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate celor mai difuzați artiști români la radio și televiziune, pe baza rapoartelor Media Forest, în cadrul unei gale fastuoase ce se va derula timp de mai bine de trei ore în Piața Mare a Sibiului.

În cadrul evenimentului vor cânta artiști de top precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Voltaj, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project și Faydee.

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, si mediatizat de ADPM PR, singura agenție de Celebrity PR din România.

Search