ArtBoutique, o ediție muzicală!

Multi doritori au fost, puțini au rămas! După o perioadă de selecție de două săptămâni, timp în care cei interesați să participe la cea de-a 15-a ediție Artboutique și-au adaptat portofoliile la tema ediției din acest an, muzica, au fost aleși cei 40 de artiști handmade pe care îi veți găsi în acest week-end în Piața Mică din Sibiu.

În zona din fața Muzeului de Etnografie Universală „Franz Binder”, artiști din Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca, Turda, Brasov, Oradea, București și Harghita vor prezenta în perioda 23 – 25 august bun gustul sub diferite forme. Lista completa cu artistii selectatii: https://www.facebook.com/artboutiquesb

 

O alta ediție tematică  

Clasică, ușoară, alternativă, metalică, electrică, rece, caldă, instrumentală, muzica, sub orice formă a fost sursa de inspirație a acestei ediții. În trecut, pe lângă edițiile tematice organizate în preajma sărbătorilor tradiționale (8 martie, Crăciun), participanții la ArtBoutique au avut de realizat obiecte care au sărbătorit vârsta adolescenței, “celebrating forteen”, “polka dots” sau  “baroc”.


Formula de succes ArtBoutique: puțini, dar cei mai buni.

Desfășurarea târgului de handmade sub cupola unei teme este o tradiție pe care organizatorii o păstrează cu sfințenie. Este o modalitate de a-i selecta pe cei mai buni artiștii handmade din țară și totodată de a rula artiștii care participă la Artboutique astfel încât vizitatorii târgului să beneficieze de o ofertă cât mai diversificată.

De asemenea, organizatorii selectează participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor. Decizia organizatorilor de a nu face compromisuri în ceea ce privește conținutul târgului a contribuit la consolidarea brandului ArtBoutique și la diferențierea evenimentului de altele similare.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/artboutiquesb sau pe site-ul oficial, www.artboutique.org.

Search