S-au anunțat artiștii care vor cânta la Media Music Awards!

Cei mai în vogă artiști ai momentului se pregătesc pentru Media Music Awards, marea decernare de premii ce va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de țări.

Selecția a fost realizată pe baza notorietății și a impactului pe care aceștia le au asupra publicului, ținând cont de hiturile lansate în ultimul an și de abilitatea de a pune în scenă show-uri memorabile.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

O parte dintre aceștia au mari șanse să fie premiați având la activ hituri prezente în topurile naționale. Lor li se vor alătura alte nume mari din industria muzicală, potențiali câștigători. În plus, la Media Music Awards vor participa și vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un adevărat eveniment monden de amploare.

Invitații vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid și vor fi fotografiați la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor, cum s-ar putea întâmpla, spre exemplu, în cazul voturilor pe internet într-un timp limitat.

Media Music Awards reprezintă și cadrul ideal pentru lansarea unor noi hituri. La fel s-a întâmplat anul trecut când mulți artiști au cântat în premieră piesele noi, acestea devenind ulteriori marile hituri ale anului. A fost cazul unor piese precum “Cai verzi pe pereți” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “Ca la meteo” (Andra).

Media Music Awards este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Search