S-au pus in vanzare biletele la Media Music Awards 2013!

Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gală de decernare de premii muzicale din România, s-au pus deja în vânzare. Cei care își doresc să ia parte la marele eveniment, desfășurat pe 19 septembrie în Piața Mare din Sibiu, au acum ocazia să achiziționeze biletele online sau din mai multe locații din țară.

Biletele au prețul promoțional de 20 de lei și pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo și Germanos. În Sibiu, ele vor fi vândute în 15 localuri și cafenele, semnalizate cu imaginea evenimentului, în Promenada Mall și în Galeriile Carrefour. Lista completă cu punctele de vânzare bilete poate fi vizualizată pe pagină de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/MediaMusicAwards  și pe site-ul evenimentului: http://www.mediamusicawards.com/

În ziua evenimentului, prețul va fi de 30 de lei.

Ne dorim să evităm cozile la cele șapte case de bilete din Piața Mare în ziua evenimentului. Anul trecut cererea pe ultima sută de metri a fost foarte mare și două mii de persoane nu au mai putut intra la eveniment, casele de bilete închizându-se odată cu începerea show-ului”, declară Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc pe 19 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, pe două scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatură sonoră, lumini și ecrane cu leduri de ultimă generație.

Pentru prima dată, participanții vor cânta atât pentru cei peste 30.000 de spectatori din Sibiu, cât și pentru milioane de telespectatori din 15 țări, gala va fi transmisă peste hotare, asigurând astfel o expunere mediatică deosebită. 

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din anul precedent, monitorizate de Media Forest, evenimentul reprezentând un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului.

La ceremonie vor participa artiștii și trupele în vogă în acest an. Cu această ocazie, o mare parte dintre aceștia intenționează să lanseze noi piese, știind deja succesul pe care l-au avut colegii lor la ediția de anul trecut.

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurențiu Duță & Andreea Bănică, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What’s Up și Mandinga.

Cu toții au participat la eveniment în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

Evenimentul este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

Momentan biletele pentru Media Music Awards 2013 se vor gasi in urmatoarele locatii din Sibiu:
1.BUSINESS CAFÉ – Promenada Mall
2.BUSINESS CAFÉ – Carrefour Sibiu
3.VIOLIN CAFÉ
4.LIQUID CLUB
5. OLDIES PUB STRAND
6. OLDIES PUB CENTRU
7. White Rabbit
8. Vintage
9. Supporter
10.The Office Café – Centrul de Afaceri
De asemenea, biletele se vor gasi si in Promenada Mall si Galeriile Carrefour in weekenduri.

Vezi fotografii de la Media Music Awards 2012 AICI

Search