A început Sibiu Streetball!

65 de echipe din Sibiu, Arad, Baia Mare, Constanța, București, Cluj, Timișoara, Brașov, Tg. Mureș, Oradea, Medias și Ploiești vor lua startul la cea de-a cincea ediție a Sibiu Streeball, cel mai mare turneu de baschet 3 la 3 din Transilvania. Jucătorii sunt împărțiți pe cinci categorii de vârstă U10, U14, U18, OPEN, + 35 și au la dispozitie cele mai bune condiții de joc. Competiția se desfășoară pe suprafață omologată de Federația Internațională de Baschet, cu echipamente de joc profesionale.

Primele meciuri vor fi cele ale categoriei U10 unde s-au înscris cinci echipe. În paralel, pe celelate două terenuri, se vor desfășura meciurile categoriilor U 14 unde s-au înscris 15 echipe. La categoria U 18  vor lua startul 11 echipe de băieți și 6 echipe de fete. La această editițe a turneului Sibiu Streetball vor participa și cinci echipe de seniori, la categoria + 35. Cele mai așteptate meciuri, cele ale categoriei OPEN, sunt programate astăzi la ora 16:00.

Programarea tuturor meciurilor poate fi consultată pe site-ul organizatorului: http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball . Tot aici, cei înscriși vor primi ultimele detalii despre desfășurarea competiției.

 

Concert ROA și raku

Vineri și sâmbătă seara, spațiul va fi transformat într-o locație de concerte, pe scena montată în Parcarea Teatrului vor cânta raku și cei de la ROA. raku va cânta în prima zi a turneului, vineri, 19 iulie, de la ora 21:30, deschizând astfel seria manifestărilor extra-sportive conturate în jurul evenimentului. Trupa ROA (Rise of Artificial), una dintre cele mai apreciate trupe de electro ale momentului, concertează sâmbătă, 20 iulie, de la 21:30.

Acţiunea este inclusă pe Agenda Sportivă a oraşului Sibiu, fiind cofinanţată de Consiliul Local prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și derulată în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Partenerul principal al evenimentului: UNIMAT – material de construcții. Partener de eveniment: Atlassib.

Search