Raku și ROA vor cânta la Sibiu Streetball!

“Ne place” și “D-aia” se vor auzi pentru prima dată la Sibiu, într-un concert de excepție susținut de trupa bucureșteană în cadrul turneului de baschet 3 la 3, Sibiu Streetball. Trupa ROA (Rise of Artificial), una dintre cele mai apreciate trupe de electro ale momentului, concertează în Parcarea Teatrului, sâmbătă, 20 iulie, de la 21:30.

Este doar unul dintre concertele de care vor avea parte spectatorii de la Sibiu Streetball. raku va cânta în prima zi a turneului, vineri, 19 iulie, tot de la ora 21:30, deschizând astfel seria manifestărilor extra-sportive conturate în jurul evenimentului.

Pe lângă competiţia propriu-zisă, la turneul Sibiu Streetball, cei prezenți pot asista și participa la diferite concursuri conexe: aruncări de trei puncte, aruncări libere, concursuri de slam dunk, concursuri de îndemânare. Întreg evenimentul este gândit ca un “festival al baschetului”, o acțiune dedicată atât practicanților acestui sport cât și spectatorilor. Scopul evenimentului este promovarea acestei discipline sportive în rândul tinerilor.


BIO ROA

ROA (Rise Of Artificial) este un grup din București fondat în toamna anului 2010 de Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM a însemnat lansarea primului single intitulat „Ne Place”, piesa reprezentativă. Primul album ROA apare pe piață în 25 mai 2011 și este lansat în cadrul primului concert al grupului. Din mai 2011, în formație sosește al treilea membru – Cristin Negriuc care răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară și sinteza tobelor live. În iulie 2012 lansează piesa “D-aia”, al doilea hit al trupei, foarte apreciată la vremea ei. Anul acesta, băieții promit piese noi, ce vor fi incluse pe noul album al trupei.

Referințe video: https://www.youtube.com/watch?v=XhIkjHUk8uM

 

BIO raku

A înregistrat prima apariție discografică în anul 1997. De atunci este artist-invitat alături de trupe care au marcat istoria hip-hop-ului autohton: Morometzii, CTC și Paraziții. Colaborează de-a lungul carierei cu Ombladon, Cheloo, DOC, Pacha Man și alții, lăsându-și amprenta pe toate piesele. Vocea lui și felul în care rimează sunt inconfundabile. raku e născut în zodia racului, de unde și numele de scenă pe care și l-a ales.

Referințe video: https://www.youtube.com/watch?v=P3q1N7cPAr4 

 

Sibiu Streetball este cel mai mare turneu de baschet 3 la 3 din Transilvania, singurul care se desfasoara dupa regulamentul Federatiei Internationale de Baschet. Pe cele trei terenuri amenajate în Parcarea Teatrului, peste doua săptămâni se vor întrece aprox. 100 de echipe, împărțite pe patru categorii de vârstă, până la 14, 18, peste 18 și 35 de ani. Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul turnelui este de 5.000 EURO.

Programul complet al competiției poate fi accesat online pe site-ul www.eccosportteam.ro  sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuStreetball

Search