S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Zdob și Zdub de la TIFF Sibiu 2013

La trei ani de la ultimul lor concert în Sibiu, Zdob și Zdub revin pe scena din Piața Mare în cadrul Festivalului de Film Transilvania. O seară de muzică și film, în 20 iunie, de la 19.30, în cea de-a doua zi de festival. În deschiderea concertului Zdob și Zdub, cei trei sibieni de la Domino vor „încălzi” publicul, în acorduri de țambal. La finalul concertului, pe ecranul gigant ce va fi amplasat în Piața Mare va fi difuzat în premieră cel mai nou film regizat de Horațiu Mălăele, Funeralii fericite.. Regizorul şi actorul Horaţiu Mălăele, producătorul Adrian Lustig şi o parte dintre actorii filmului vor fi prezenţi la proiecţie şi vor veni la final în fața publicului, pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Biletele costă 25 lei şi se pot procura atât de la cele șapte puncte de vânzare deschise în Sibiu – Agenția teatrală (Bd. N. Bălcescu nr. 17), Librăria Humanitas, Casa Luxemburg, Piaţa Huet, Einstein Café, Kulturhaus Café şi Atrium Café – cât și online, de pe site-ul www.tiffsibiu.ro si www.biletmaster.ro

Sistemul de ticketing online beneficiază de sistemul print at home. Cumpăratorii primesc biletele în format PDF la adresa de e-mail indicată şi vin cu ele printate la spectacol.

 

Festivalul Internațional de Film Transilvania se va desfășura la Sibiu în perioada 19 – 23 iunie 2013, proiecțiile de filme urmând să aibă loc în Piața Mare, la Teatrul Gong, Centrul Cultural Habitus, Music Pub, Cetatea Cisnădioara și Muzeul în aer liber Astra din Dumbrava Sibiului.

TIFF Sibiu 2013 este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc – APFR, cu sprijinul Primăriei Sibiu şi al Casei de Cultură a municipiului Sibiu.

 

Prezentat de: Carlsberg

Parteneri: Continental Automotive Systems Sibiu, Ibis Hotel, Algeco, Tango Restaurant & Pub, Getica, Metropolis, Transilvania Film, Lucas Sandwich, Buonavista Banqueting, Assault Security, Mobila Dalin, Teatrul Gong, Music Pub, Complexul Național Muzeal Astra.

Maşina oficială: TESS Volkswagen

Partener tehnologic: Brinel

Parteneri media: Antena 1 Sibiu, Kiss FM, Zile&Nopţi, Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Tribuna, Portocalia, Ora de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Rondul de Sibiu, Raluca și Răzvan, Sibiul.ro, Profil Cultural, Mesagerul de Sibiu, CityNews, Brylu.ro, Cemerita.ro, VinsiEu.ro, Metropotam.ro, tpu.ro, inoras.ro, 25h.ro.

Parteneri de promovare: Cameleon PR&Events, Sibiu Media Center.

Search