Programul Târgului de Paști din Sibiu

Conform tradiției, Târgul de Paști din Sibiu va fi deschis spre vizitare în acest weekend. Începând de vineri, 26 aprilie, până în data de 7 mai, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00, vizitatorii vor fi răsfățați cu delicatese de sezon, vor avea posibilitatea să participe la diferite activități educative sau își vor putea alege cadourile de Paști într-o ambianță plăcută.

Pentru promovarea tradițiilor conturate în jurul Sărbătorilor Pascale și pentru a oferi vizitatorilor târgului o experiență cât mai autentică, organizatorii au pregătit un program variat care cuprinde patru ateliere de creație și unul educativ, o expoziție de icoane, un mini-parc de distracții și organizarea a două activități distractive: Vânătoarea Ouălor de Paști și Olimpiada de Paști.

În plus, 46 de expozanți din 16 județe vor prezenta în Piața Mare din Sibiu diverse obiecte de artizanat și produse care vor satisface gusturile celui mai exigent „Iepuraș”.

Participarea la toate evenimentele din cadrul Târgului de Paști din Sibiu se face gratuit, în baza unei înscrieri prealabile la fața locului. Oricine se poate înscrie, indiferent de vârstă, în limita locurilor disponibile.

Programul detaliat poate fi găsit pe site-ul evenimentului www.targuldepasti.ro sau, pentru cei familiarizați cu rețelele sociale, pagina de Facebook a evenimentului va fi mereu adusă la zi cu ultimele informații.

PROGRAMUL TÂRGULUI DE PAȘTI DIN SIBIU – EDIȚIA 2013

Expoziție de icoane “Icoana – prag înflorit”

Data: 26 aprilie – 4 mai

Interval orar: 09:00 – 17:00

Loc de desfășurare: Centrul de Informații pentru Turiști – Primăria Sibiu

Căsuța Iepurașului

Data: 27 – 28 aprilie și 1 – 4 mai

Interval orar: 14:00 – 18:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Vănătoarea Ouălor de Paști

Data: 1 mai

Interval orar: 15:00 – 17:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Biblia Copiilor

Data: 4 mai

Interval orar: 14:00 – 16:00

Loc de desfășurare: Centrul de Informații pentru Turiști – Primăria Sibiu

Olimpiada de Paști

Data:27 aprilie și 4 mai

Interval orar: 13:00 – 16:00

Loc de desfășurare: Piața Mare

Târgul de Paști din Sibiu este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de https://www.facebook.com/targuldepasti.

Search