Pe 25 MAI vom ”Scoate Voluntariatul din Muzeu” la Sibiu!

Asociația ReGenerația va participa în 25 mai 2013 la semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu în parteneriat cu Asociația PeDale cu proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”. Proiectul își propune să scoată din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană și munca acestora.

Activitatea principală constă în realizarea unor pictoriale foto cu voluntarii asociaţiilor participante și reunirea acestora într-o expoziţie fotografică deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Sesiunile foto vor avea loc în muzee din Sibiu prezentând scene, elemente și activități specifice asociaţiilor participante, şi îşi propun să prezinte acțiunea din spatele proiectelor acestora într-o manieră realistă și practică, accesibilă oricărui cetățean care își dorește să dea înapoi societății prin implicare voluntară.

Puteți susține inițiativa în două modalități:

  • Alegând să participați ca și alergători la semimaraton, la cros sau la ștafetă prin înscrierea pe site-ul evenimentului, alegând să alergați pentru ReGenerația și proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”
  • Alegând să susțineți alergătorii înscriși pentru acest proiect prin donarea unei sume între 2 și 25 de lei/km pe site-ul evenimentului

Hadeţi în număr cât mai mare să susţinem voluntariatul!

Citește mai mult pe: 

http://maratonsibiu.ro/

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

Search