Parcul de aventură Arka Park din Păltiniş (Sibiu) s-a inaugurat pe 30 martie! Fotografii!

Mergând nu mai mult de 25 de kilometri dinspre Sibiu spre Păltiniş, dai de locul perfect în care aventura se alimentează cu adrenalină şi dă frâu liber distracţiei pentru absolut toate vârstele. Aşa ajungem la noul parc de aventura ARKA PARK, locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive împreună cu familia sau prietenii, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.
Constructia de la Arka Park Paltinis dispune de toate echipamentele de protectie necesare. Astfel, toti aventurierii vor avea casti si vor fi echipati in hamuri, fiind asigurati si cu doua carabine cu sistem de siguranta. În plus, cei care poposesc in Arka Park vor beneficia si de furnizarea serviciilor oferite si prin combinatia de jocuri si activitati puse la dispozitie. În acest sens, 91 de elemente de joc ii asteapta pe vizitatori, impreuna cu familiile sau colegii de scoala ori munca, fiind accesibile oricarui nivel de agilitate sau experienta. Fiecare isi poate gasi circuitul potrivit pentru nivelul de varsta: castel – pentru copii de 3-6 ani, circuit galben – copii 6-12 ani, circuit verde 1 – family (copii mai mari de 6 ani si adulti), circuit verde 2 – dificultate scazuta adulti, circuit albastru – dificultate medie adulti; circuit rosu – dificultate ridicata adulti, circuit pentru echipe – circuit special dificultate medie.

Activitati:
Escalada in copaci
Programe pentru scoli / gradinite
Team adventure
Petreceri copii

PROGRAM: LUNI – DUMINICA
Aprilie, Mai 10:00 – 18:00
Iunie, Iulie, August 10:00 – 20:00
Septembrie, Octombrie, Noiembrie 10:00 – 18:00

TARIFE

 

Individual
(lei / 3 ore)

Grup (> 10 persoane)
(lei / 3 ore)

adulti (>18 ani)

40 lei

36 lei

studenti

35 lei

32 lei

copii/adolescenti (<18 ani)

30 lei

27 lei

Pici (3- 6 ani)

(acces la castel)

7 lei/ora

6 lei/ora

Familie*

10% reducere din suma tarifelor individuale corespunzatoare fiecarui membru al familiei

*Familie = minim 3 persoane , parinti si copii, cel putin 1 adult

Informatii suplimentare se pot obtine accesand site-ul www.arkapark.ro sau facebook.com/arka.park.paltinis, trimitand un mail la office@arkapark.ro ori apeland 0371.141.743. 

Search