FUSION Festival 2012 s-a încheiat, dar spectacolul continuă!

FUSION Festival a adunat weekendul acesta cateva mii de oameni la baza barajului de la Gura Raului din Sibiu.

Doua zile de spectacol in mijlocul unui peisaj superb la poalele muntilor Cindrel. Festivalul a inceput vineri 13 iulie de la ora 12.00 pe platforma situata la 300 de metri de baraj cu ASTRONAUT KRU STAGE. Tot vineri s-au putut urmari in premiera o parte din efectele de lumini, lasere si proiectii pregatite pentru sambata. A doua zi de festival a adus pe scena de la baraj artisti cu notorietate din tara si din strainatate, SUIE PAPARUDE, COSMIC GATE, MAARTEN SIKKE, HORACE DAN D, SHIVER si multi altii.

Un show foarte apreciat au avut dansatorii trupei GOMORAH. Efecte de lumini si foc, dans, costume fastuoase si o coregrafie inedita care a impresionat. Momentul FUSION a fost punctat la ora 00.00 cu spectacolul de lumini, lasere, proiectii si jocuri de artificii deasupra barajului, cu imnul oficial al festivalului si prestatia incendiara a trupei CROMATIC DANCE din Sibiu. Muzica, luminile, peisajul si atmosfera au tinut mii de oameni in picioare pana in zori.

FUSION Festival 2012 s-a incheiat dar spectacolul continua. Pe 25 august intr-o locatie de poveste, gradina Palatului Brukenthal din Avrig va avea loc FUSION Baroque. Acelasi concept dar cu o nota mai aristocrata. Muzica, natura, show de lumini, lasere si proiectii, jocuri de artificii toate innobilate de stilul baroque. Influentele epocii baroce vor fi accentuate prin accesoriile de vestimentatie , dress code-ul propus fiind baroc. 

Search