The Avengers, incasari de 200.3 milioane de dolari inca din primul weekend

Filmul The Avengers deja anunta un imens succes dupa ce in primul weekend de la lansare a adus incasari de 200,3 milioane de dolari. Pelicula a avut cu siguranta parte de cea mai buna lansare, depasind ca incasari chiar si “Harry Potter and the Deathly Hallows”- Partea a II-a care s-a lansat anul trecut si a avut incasari la lansare de 169.2 milioane de dolari.
Alte filme care au depasit asteptarile ca incasari in primele zile dupa aparitia pe marile ecrane sunt The Dark Night (2008- 158.4 milioane de dolari), si Spiderman 3 (2007, cu 151.1 milioane de dolari).
The Avengers a incasat 80.5 de milioane de dolari vineri, 4 mai (prima zi a lansarii), iar sambata, 5 mai, incasarile s-au ridicat la 69.7 milioane.
Este, cu siguranta, un film care merita vazut, mai ales ca din distributie fac parte Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo,Chris Hemsworth si Samuel L. Jackson. 
Povestea:
Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye si Black Widow sunt adusi impreuna de Nick Fury, seful S.H.I.E.L.D., o agentie care se ocupa cu mentinerea pacii pe planeta. Filmul este regizat de Joss Whedon, scenariul scris de Zak Penn si Joss Whedon.

Surse: http://www.celebrity-gossip.net 

Search