Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Festivalul Naţional „Sibiu – Capitala Muzicală” ediția I - 2013

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu

Festivalul Naţional „Sibiu – Capitala Muzicală” ediția I - 2013 face parte din Programul educaţional “Live Positive Life – Viaţa la pozitiv”, aflat în organizarea Asociaţiei “Positive Life” Sibiu şi a Colegiului Tehnic “Independenţa” Sibiu.

Acesta are ca obiectiv principal promovarea muzicii în rândul tinerilor, a spiritului creativ al tinerilor, încurajarea tinerilor la creaţii artistice, la exprimări libere prin intermediul artei şi la promovarea culturii printre tineri, precum şi să readucă municipiul Sibiu pe harta concursurilor muzicale de prestigiu şi în atenţia tuturor participanţilor la acest eveniment. După ce s-a făcut cunoscut ca și „Capitală Culturală Europeană” , Sibiul merită și renumele de „Capitală Muzicală”.
Acest festival îşi propune să încurajeze şi să contribuie la descoperirea a cât mai multe talente autohtone, să promoveze şi să stimuleze cele mai valoroase prezenţe, asigurând un cadru propice pentru evoluţia în concurs a tuturor tinerilor interpreţi, și să creeze posibilitatea ca tinerele talente din domeniul muzicii să se cunoască, să se întâlnească și să împărtășească din experiența proprie și celorlalți.

Concursul se desfășoară în perioada 10 – 12 Mai 2013.
Înscrierea în concurs se realizează online şi se face individual, pentru fiecare concurent în parte.
FIŞA DE ÎNSCRIERE şi pozitivul melodiei care se doreşte a fi interpretată în concurs vor fi trimise pe mail-ul festivalului, urmând ca cei admişi în concurs să fie afişaţi pe site-ul festivalului şi să fie anunţaţi personal pe mail, sau telefonic, pentru a trimite organizatorilor negativul melodiei pe care o vor interpreta în concurs, pentru realizarea benzii de spectacol, precum şi celelalte materiale necesare.

Tema concursului

“ Viaţa la pozitiv” - Fiecare concurent va avea posibilitatea de a-și demonstra calitățile, talentul și valoarea interpetând o melodie cu tentă pozitivă în cadrul unui spectacol-concurs, jurizat la cele mai înalte standarde.

Participanţii

Poate participa la acest concurs orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 6 şi 35 de ani completând FIŞA DE ÎNSCRIERE şi respectând regulamentul. Organizatorul va înscrie în concurs fiecare persoană, la secţiunea şi grupa de vârstă specifică.

Regulament, condiții de participare

Pentru înscrierea în concurs trebuie avute în vedere următoarele:
Concursul se va axa pe 5 secţiuni de muzică:

    Folclor (vocal sau instrumental)
    Muzică clasică (pian, vioară)
    Folk
    Muzică uşoară
    Muzică modernă -DJ Clubbing - secţiune fără categorii de vârstă.

şi pe 4 categorii de vârstă :
- 6 – 9 ani
- 10 – 12 ani
- 13 – 16 ani
- 17 – 35 ani


Juriul format din profesionişti precum Horia Moculescu, Bogdan Dragomir și Al Mike Mihai Alexandru așteaptă tinerii talentați să impresioneze SIBIUL !!!!!!

Mai multe detalii găsiţi pe http://viatalapozitiv.wix.com/viatalapozitiv#!sibiu-capitala-muzicala/c1s4d/c1s4d

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro