Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

DEMONSTRAȚIE FLORALĂ

Hotel Ramada

Joi, 29 ianuarie 2015, incepand cu ora 17.00, Heemskerk Flowers, unul din cei mai importanti importatori si distribuitori de flori din Romania,  invita peste 180 profesionisti din toate colturile tarii sa ia parte la un eveniment unic.

Demonstratia Florala din incinta Hotelului Ramada din Sibiu ii are ca invitati pe binecunoscutii floristi Darius Dadoo si Ioana Mihai Nechifor, evenimentul adresandu-se exclusiv floristilor/designerilor si organizatorilor de evenimente.

In cadrul demonstratiei artistii vor realiza in fata publicului lucrari florale unice, cu tehnici si idei noi, aplicabile in florariile din Romania, si totodata isi propun crearea si promovarea acestui gen de evenimente care sa sustina dezvoltarea uneia din cele mai frumoase meserii din lume, aceea de florist.

Darius Dadoo, artistul ce nu-si impune restrictii, si-a descoperit iubirea pentru flori la doar 14 ani, cand a pasit pentru prima oara intr-o sera, unde a si muncit. In 2008  a deschis portile atelierului Maison Dadoo la Sibiu, dupa care a mutat afacerea la Bucuresti, unde este furnizor pentru restaurante precum Casa Doina, companii ca H&M sau L'Oreal, cat si pentru hotelul Howard Johnson.

Ioana Mihai Nechifor este artistul complet, care dintotdeauna a lucrat in domenii conexe cu arta. Artistul care este intotdeauna aproape de oameni, a dezvoltat o comunitate de ,,iubitori de frumos”. Cu o experienta de aproape 5 ani in design floral, in 2013 Ioana a lansat in Sibiu un nou brand de design floral, proaspat, puternic si original, sub numele de City Flowers. A dezvoltat o serie de Ateliere de Technica Florala si este lector formator pentru cursurile acreditate de florar-decorator.

Evenimentul uneste o comunitate in plina dezvoltare, si este inceputul unui proiect mult mai amplu si ambitios, despre care veti afla la momentul potrivit.

 

Pentru detalii si inscrieri: d.zagrean@heemskerk.org sau 0740 138054

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro