Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Alergăm pentru sufletul baschetului sibian

01 IUN SAM

poster Alergăm pentru sufletul baschetului sibian Sibiu

Pentru înscrieri, fie că vă doriți să alergați alături de Asociația „Al 6-lea jucător” sau să ne susțineți financiar în drumul spre linia de „finish”, puteți să faceți acest lucru aici: http://csufans.ro/toci
Anul acesta, la Maratonul Internațional Sibiu, ne dorim să vă avem alături în omagiul pe care vrem să îl aducem unuia din cei mai mari jucători pe care baschetul galben-albastru a avut onoarea să îi cunoască. Elemer Tordai, „Toci”, sufletul nostru al tuturor iubitorilor acestui sport, va primi un loc de cinste în curând, o statuie care se va înălța cu mândrie în fața Sălii Transilvania. Nu vom putea face însă acest lucru fără susținerea voastră.
Proiectul pilot al promovării sportivilor care au adus bucurii în orașul Sibiu pornește cu Elemer Tordai, o figură emblematică ce a rămas de-a lungul anilor în sufletele și cântecele noastre. Fiind unul dintre jucătorii de care se leagă cele două titluri obținute de echipa noastră, „Toci” are puterea chiar și acum, după mai bine de zece ani, să inspire copiii și tinerii să îi urmeze pașii, să lupte pentru ceea ce își doresc și să descopere iubirea pentru baschet care ne ține legați meci de meci, sezon după sezon. Astfel, ne dorim să îi cinstim memoria și să realizăm o statuie care va fi amplasată în fața Sălii Transilvania.
Pentru ca acest lucru să devină o realitate, avem nevoie de susținerea voastră, a celor care strigați mereu în cor, din suflet „Hai, CSU!”. Target-ul stabilit pentru proiectul nostru este de 136.000 de lei. Vă așteptăm cu brațele deschise alături de noi, în drumul spre un Sibiu care își arată încă odată iubirea pentru baschetul sibian și sportivii care ne-au adus unele din cele mai mari bucurii de-a lungul timpului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro