Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

InOras.ro te trimite la BE CREATIVE Fashion Show!(terminat)

Singurul concurs de creație vestimentară organizat la Sibiu, Be Creative Fashion Show,  își va deschide porțile în seara zilei de 18 octombrie 2013 la Promenada Mall și va reuni peste 25 de colecții vestimentare realizate de cei mai talentați absolvenți ai secțiilor de design vestimentar din București, Cluj Napoca, Sibiu, Timișoara, Brașov, Arad, Ploiești, Pitești și Craiova. Prima seară se va încheia cu un concert Elena Gheorghe oferit de Shopping City Sibiu.

A doua seara, 19 octombrie, prezentările vor continua pe scena amenajată în curtea interioară a muzeului Brukenthal (accesul se realizează pe baza invitațiilor) unde, veţi putea aprecia şi colecții vestimentare semnate de designeri români consacrati precum Stephan Pelger, Iris Serban, Mirela Diaconu, Lena Criveanu, Alina Ene sau Razvan Firea.

InOras.ro este partener şi impreună cu organizatorii punem la bataie 10 invitatii VIP (fiecare asigură 1 loc în zona VIP la show-ul din Promenada Mall şi acces la prezentarea din Muzeul Brukenthal).

Pentru a intra în posesia unei INVITAŢII trebuie să urmezi 3 pași simpli:

1. Să DISTRIBUI afişul de AICI

2. Să ne laşi un MESAJ pe pagina noastră de Facebook, la https://www.facebook.com/Sibiu.InOras.ro, cu menţiunea Pentru concurs BE CREATIVE! 

3. Să aduni cât mai multe LIKE-uri la afişul distribuit.

Mult succes!

Concursul se încheie JOI, 17 octombrie, ora 20.00.

Castigatorii vor fi desemnaţi în funcţie de nr. de LIKE-uri primite la afişul evenimentului şi vor fi anuntați in aceeasi zi. 


Datele trimise in acest concurs sunt si vor ramane confidentiale.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi AICI.

Concursul s-a terminat !

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro