Distracție ca odinioară în Pădurea Dumbrava

Aproximativ 15.000 de spectactori au retrăit atmosfera petrecerilor de altă dată preț de trei zile la ”Sibiul de Odinioară”. Concertele cu artiști de top precum Pasărea Rock, Celelalte Cuvinte, Semnal M sau Cătălin Crișan, au readus la viață una din cele mai frumoase locații de evenimente din oraș, Pădurea Dumbrava – CAMPING.

Într-un cadru natural extrem de plăcut și frumos, Festivalul Sibiul de Odinioară și-a consumat cea de a III-a ediție, organizată în premieră timp de trei zile în Pădurea Dumbrava – CAMPING. Și cum vremea a ținut cu organizatorii, soarele strălucind senin pe cer pe toată durata evenimentului, sibienii și turiștii deopotrivă au mers cu mic cu mare în locația festivalului și s-au bucurat de aceste zile veritabile de vară, aşa cum o făceau oamenii locului și în urmă cu 20-30 de ani, respectiv, cu mici sfârâind pe grătar, cu bere și vin rece și mai ales cu multă muzică de calitate şi multă voie bună. În prima seară a festivalului au răsunat pe scenă acorduri rock, aşteptate atât de fanii mai în vârstă cât şi de foarte mulţi tineri,  unii dintre ei fani veniţi din alte oraşe ale ţării, şi chiar turişti străini. Krypton, Conexiuni și Celelalte Cuvinte au oferit trei recitaluri extraordinare spre încântarea asistenței.

Ziua a II-a a festivalului a adus în Dumbravă din nou foarte mulți oameni. Copiii s-au distrat pe cinste în zona dedicată lor, activitățile și concursurile organizate de Serious Fun. Raţele şi vânătorii, Ţară, ţară vrem ostaşi, concursuri de alergat în saci, de cărat cartofii cu roaba sau de tras cu cornete, campionate de zală au fost printre propunerile de distracţie pentru cei mici. Câştigătorii nu au plecat cu mână goală, ci cu premii constând în special în vouchere oferite sponsorul AMBIENT. Cine a avut chef de o plimbare inedită, a putut să închirieze unul din scuterele celor de la Rent a Vespa, iar spre seară publicul a fost răsfățât la propriu din nou cu muzică de calitate și bucate bune. Pact, Semnal M și Pasărea Rock au oferit poate cea mai frumoasă seară a celor trei ediții organizate până în prezent, cântecele acestora fiind fredonate la unison de miile de fani prezenți la festival.

Cea de a III-a zi a fost dedicată vocilor de aur ale muzicii uşoare: Alexandra Canareica, Marina Florea, Daniel Iordăchioaie și mai ales Cătălin Crișan au animat publicul, care a fredonat şi aplaudat fiecare şlagăr interpretat de aceștia.

Cei care au venit la Sibiul de Odinioară nu au plecat cu mâna goală, ci s-au oprit şi în mica piaţă ţărănească, ce i-a îmbiat cu fel de fel de bunătăţi tradiţionale, de la mezeluri  şi brânzeturi tradiţionale, la plăcinte, covrigei şi prăjituri.

În cele trei zile, pasionaţii de maşini de epocă au putut admira cele mai venerabile doamne pe patru roţi din Sibiu, într-o expoziţie organizată de MBClassics Mercedes Benz Club.Sibienii au avut şansa să retrăiască atmosfera petrecerilor în aer liber şi să se relaxeze într-un cadru natural minunat, departe de centrul oraşului, iar cei plecaţi peste hotare au viziona concertele transmise live pe Facebook grație celor de la Ora de Sibiu.

 

Search